Wanneer ben jij helemaal in balans? Wanneer je helemaal stil zit, of wanneer je zit te friemelen? Kijk je om je heen tijdens een vergadering, dan zie je veel mensen met een voet wiebelen, droedelen of op het knopje van een balpen drukken. Die energie moet toch ergens naartoe (zouden kinderen daar nou ook last van hebben?) ;-)

Wat ik doe als ik geconcentreerd zit te luisteren? Bekijk de video hieronder. Over stilzitten gesproken …

 

 • secureadmin

  Wim Bouman

  Mooie aanvulling, Larissa

 • secureadmin

  Larissa

  Hoi Wim,

  Stilzitten doe ik als ik iets aandachtig wil lezen, rondlopen, doe ik als ik opgewonden ben en een telefoontje pleeg. Het is dan net alsof ik de energie die zich in me opbouwt dan zo kan verdelen. Met de iets spelen of wiebelen, doe ik als ik me verveel of ongeduldig ben. Kouwen doe ik als ik me wil consentreren op bijvoorbeeld een examen of de weg. Nagelsbijten als ik dingen in mijn gedachte de revu wil laten passeren…. (sinds 3 maanden mee gestopt). Ik was verbaast toen ik dit opschreef hoeveel ik eigenlijk beweeg zonder dat je erbij stilstaat.

  Kan ook best storend werken voor de ander denk ik….

  Groet,
  Larissa

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *.


Klik op de voorbeeldknop om jouw bijdrage te controleren op fouten, daarna kan je de code uit de afbeelding (deze verschijnt automatisch) invoeren en op de verzendknop klikken.